Υπηρεσίες

 

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει την πραγματοποίηση οποιασδήποτε εργασίας, σύνθετης ή απλής. Επικοινωνώντας μαζί μας, θα προσπαθήσουμε τηλεφωνικά να σας δώσουμε το κοστολόγιο για το είδος της εργασίας που θέλετε να πραγματοποιήσετε, και αν αυτό δεν είναι δυνατό, άνθρωπος μας θα έρθει σε σας να κάνει αυτοψία του χώρου, δίνοντάς σας υπεύθυνα λύση, με γνώμονα την Ασφάλεια και το Χαμηλότερο Κόστος.

 

Εκτός από την ενοικίαση τηλεσκοπικών γερανών και φορτηγών - παπαγάλων, αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση μηχανημάτων (οποιουδήποτε βάρους και δυσκολίας) εντός κτιρίων με χρήση ειδικών εργαλείων που διαθέτουμε (πατίνια, γρύλους, παλάγκα κλπ.), αλλά και κατασκευάζοντας οτιδήποτε χρειαστεί για την ασφαλή μετακίνηση των αντικειμένων (πχ μεταλλική βάση στήριξης).

 

Η εταιρεία μας, χρησιμοποιώντας το φορτηγό παπαγάλο που διαθέτει,  αλλά και συνεργαζόμενη με εταιρείες που ενοικιάζουν νταλίκες, αναλαμβάνει ολοκληρωμένα εργασίες, που εκτός από ανύψωση (χρήση τηλεσκοπικού γερανού), απαιτούν και μεταφορά των προς ανύψωση αντικειμένων.

 

Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με υπευθυνότητα, αντιμετωπίζοντας οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει κατά την εκτέλεση της εργασίας που του έχει ανατεθεί.