Εταιρικό Προφίλ

 

Με 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, το 1990 ο Νικόλαος Καλόβολος, ο Μιχάλης Μπανάβος και ο Ιωάννης Βακάλογλου ιδρύουν την εταιρεία Ν. ΚΑΛΟΒΟΛΟΣ – Μ. ΜΠΑΝΑΒΟΣ – Ι. ΒΑΚΑΛΟΓΛΟΥ ΟΕ με διακριτικό τίτλο ΑΝΥΨΩΣΗ Ε.Π.Ε.. Κύριος σκοπός της εταιρείας είναι η ανυψώση και μεταφορά κάθε είδους αντικειμένων με χρήση τηλεσκοπικών γερανών.

 

Το 1996 ο Νικόλαος Καλόβολος αποχωρεί από την εταιρεία λόγω ασθενείας και την θέση του αναλαμβάνει ο γιος του Λεωνίδας Καλόβολος, η εταιρεία μετατρέπεται σε εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Ε.Π.E. και διακριτικό τίτλο ΑΝΥΨΩΣΗ Ε.Π.Ε..

 

Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία μας έχει εργαστεί σε διάφορα μεγάλα έργα όπως στην ανέγερση του Μεγάρου Φίλων Μουσικής Αθηνών, στο Ολυμπιακό Χωριό, σε διάφορα Ολυμπιακά Έργα, στην δημιουργία της Αττικής Οδού, στην Ανέγερση του Σταδίου Καραϊσκάκη κα.

 

Επίσης έχουμε αποκτήσει εξιδείκευση στην τοποθέτηση ιατρικών μηχανημάτων σε Νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα και έχουμε αναλάβει την μεταφορά και ανύψωση μεγάλων έργων τέχνης (άγαλμα Σπύρου Λούη Ολυμπιακό Στάδιο, άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου Μουσείο Μπενάκη κα.).

 

Με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση και τις φιλικές τιμές, συνεχίζουμε, διευρύνοντας το πελατολόγιό μας, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης.